Fortrolighedspolitik - Solt un Peper

I. Navn og adresse på den ansvarlige person 

 

Den person, der er ansvarlig i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning og andre nationale 

Medlemsstaternes databeskyttelseslove samt andre databeskyttelseslove 

Bestemmelser er:

 

Magdalena løve
SOLT FN PEPER

Himmelstrasse 9

22299 Hamburg

 

Kontaktoplysninger for kontaktpersonen til databeskyttelse: se ovenfor mail@soltunpeper.com

 

II. Generelle oplysninger om databehandling

  1. Omfanget af behandlingen af ​​personoplysninger

Vi indsamler og bruger kun vores brugeres personlige data, i det omfang det er nødvendigt for at levere et funktionelt websted og vores indhold og tjenester. Indsamling og brug af personlige oplysninger fra vores brugere finder kun sted regelmæssigt med brugerens samtykke. En undtagelse gælder i de tilfælde, hvor forudgående samtykke ikke kan opnås af praktiske årsager, og behandling af data er tilladt ifølge loven. De typer data, der behandles, er:

 

- Beholdningsdata (f.eks. Navne, adresser).

- Kontaktoplysninger (f.eks. E-mail, telefonnumre).

- Indholdsdata (f.eks. Tekstinput, fotografier, videoer).

- Anvendelsesdata (fx besøgte websites, interesse for indhold, adgangstider).
- Meta / kommunikationsdata (f.eks. Enhedsinformation, IP-adresser).

  1. Retsgrundlag for behandling af personoplysninger

For så vidt vi modtager den registreredes samtykke til behandling af personoplysninger, art. 6 stk. 1 lit. en EU-generel databeskyttelsesforordning (GDPR) tjener som retsgrundlag. Ved behandling af personoplysninger, der er nødvendige for udførelsen af ​​en kontrakt, som den registrerede er part i, skal artikel 6, stk. 1, lit. b GDPR som retsgrundlag. Dette gælder også for behandlinger, der er nødvendige for at gennemføre foranstaltninger før kontrakt. For så vidt som behandling af personoplysninger kræves for at opfylde en juridisk forpligtelse, som vores virksomhed er underlagt, art. 6 stk. 1 lit. c GDPR som retsgrundlag. Hvis behandling er nødvendig for at sikre en legitim interesse for vores firma eller en tredjepart, og hvis den berørte persons interesser, grundlæggende rettigheder og friheder ikke opvejer den førstnævnte interesse, art. f GDPR som det juridiske grundlag for behandling. 

  1. Datasletning og opbevaringstid

Den pågældende persons personlige data slettes eller blokeres, så snart formålet med opbevaring ikke længere gælder. Opbevaring kan også finde sted, hvis dette er foreskrevet af den europæiske eller nationale lovgiver i EU-regler, love eller andre bestemmelser, som den ansvarlige er underlagt. Dataene bliver også blokeret eller slettet, hvis en lagringsperiode, der er foreskrevet i de nævnte standarder, udløber, medmindre der er behov for yderligere lagring af dataene for at indgå eller opfylde en kontrakt.

4. Levering af kontraktlige tjenester

 

Vi behandler lagerdata (f.eks. Navne og adresser samt kontaktoplysninger for brugere), kontraktdata (f.eks. Anvendte tjenester, navne på kontaktpersoner, betalingsoplysninger) med henblik på at opfylde vores kontraktlige forpligtelser og tjenester i overensstemmelse med. Artikel 6, stk. 1, litra b. GDPR. De poster, der er markeret som obligatoriske i onlineformularer, kræves for at indgå kontrakten.


Når vi bruger vores onlinetjenester, gemmer vi IP-adressen og tidspunktet for den respektive brugerhandling. Opbevaringen finder sted på baggrund af vores legitime interesser såvel som brugerne i beskyttelse mod misbrug og anden uautoriseret brug. Disse data videregives normalt ikke til tredjeparter, medmindre det er nødvendigt at forfølge vores krav, eller der er en juridisk forpligtelse til at gøre det i overensstemmelse med. Art. 6 stk. 1 lit. c GDPR.


Vi behandler brugsdata (f.eks. Hjemmesiderne til vores besøgte onlinetilbud, interesse for vores produkter) og indholdsdata (fx poster i kontaktformularen såsom navn, telefon, e-mail) for at tilbyde brugeren f.eks. Kontrakttilbud.


Dataene slettes efter udløbet af lovpligtig garanti og sammenlignelige forpligtelser. I tilfælde af de lovbestemte arkiveringsforpligtelser finder sletningen sted efter deres udløb. Oplysninger i enhver kundekonto forbliver, indtil de slettes.

 

 

5. Overførsler til tredjelande

 

Medmindre vi ((dvs. uden for EU EU) eller Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS)) data til et tredjeland proces eller det sker i forbindelse med brugen af ​​tjenester fra tredjepart eller videregivelse, eller overførsel af data til tredjemand, kun dette sker, når det sker for at opfylde vores kontraktlige (før) afgifter baseret på dit samtykke, på grund af en retlig forpligtelse eller på grundlag af vores legitime interesser. Med forbehold for retlige eller kontraktlige licenser, proces eller vi lader data i et tredjeland, i tilstedeværelse af de særlige krav i art. 44 ff. DSGVO proces. Det vil sige, at forarbejdningen finder sted, for eksempel på grundlag af særlige sikkerhedsgarantier, som den officielt anerkendte fund af den relevante EU-niveau for beskyttelse af data (fx til USA gennem "Privacy Shield") eller overholdelsen officielt anerkendte særlige kontraktlige forpligtelser (såkaldte "standardkontraktbestemmelser"). 

 

6. Klarna betalingsmuligheder

 

For at kunne tilbyde dig Klarnas betalingsmuligheder sender vi personlige oplysninger, såsom kontaktoplysninger og ordredata, til Klarna. Klarna kan således vurdere, om du kan bruge de betalingsmuligheder, der tilbydes af Klarna, og tilpasse betalingsmulighederne til dine behov. Du modtager generel information om Klarna her. Dine personlige oplysninger behandles af Klarna i overensstemmelse med de gældende databeskyttelsesbestemmelser og i overensstemmelse med oplysningerne i Klarnas databeskyttelsesbestemmelser Tyskland/ Østrig behandles.

 

 

III. Tilvejebringelse af hjemmesiden og oprettelse af logfiler

  1. Beskrivelse og omfang af databehandling

Når du besøger vores websted, indsamler vores system automatisk data og information fra computersystemet på den opkaldende computer. 

 

Følgende data indsamles i en begrænset periode:

  1. Oplysninger om browsertype og den anvendte version

  2. Brugerens operativsystem

  3. Brugerens internetudbyder

  4. Brugerens IP-adresse

  5. Dato og klokkeslæt for adgang

  6. Hjemmesider, hvorfra brugerens system nåede vores websted 

Dataene gemmes i logfilerne i vores system. Disse data er kun nødvendige for at analysere eventuelle fejl og slettes senest inden for syv dage. Det juridiske grundlag for midlertidig lagring af dataene og logfilerne er art. 6 stk. 1 lit. f GDPR. Systemets midlertidige lagring af IP-adressen er nødvendig for at gøre det muligt for websitet at blive leveret til brugerens computer. Til dette skal brugerens IP-adresse gemmes i løbet af sessionen. Opbevaring i logfiler finder sted for at sikre webstedets funktionalitet. Derudover bruger vi dataene til at optimere hjemmesiden og til at sikre sikkerheden i vores informationsteknologisystemer. En evaluering af data til markedsføringsformål finder ikke sted i denne sammenhæng, og der drages ingen konklusioner om din person. Vores legitime interesse i databehandling i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, lit. f GDPR. Indsamling af data til levering af hjemmesiden og lagring af data i logfiler er afgørende for driften af ​​hjemmesiden. Der er følgelig ingen mulighed for indsigelse fra brugerens side. 

 

2. Brug af cookies 

 

Vores hjemmeside bruger såkaldte session- eller flashcookies. Cookies er tekstfiler, der gemmes i internetbrowseren eller af internetbrowseren på brugerens computersystem. Når en bruger åbner et websted, kan en cookie gemmes i brugerens operativsystem. Denne cookie indeholder en karakteristisk række tegn, der gør det muligt at identificere browseren tydeligt, når webstedet åbnes igen. Det juridiske grundlag for behandling af personoplysninger ved hjælp af cookies er artikel 6, stk. 1, lit. f GDPR. Formålet med at bruge teknisk nødvendige cookies er at forenkle brugen af ​​websteder for brugerne. Nogle funktioner på vores hjemmeside kan ikke tilbydes uden brug af cookies. Til dette er det nødvendigt, at browseren genkendes, selv efter sideskift. Derudover, hvis du tillader dette, bruger vi også såkaldte persistente cookies, som bruges ud over sessionen ("cross-session cookies"). Disse cookies bruges især til at gøre hjemmesiden mere brugervenlig, mere effektiv og mere sikker og kræves f.eks. Til indkøbskurv i en onlinebutik. Brugerdataene indsamlet af teknisk nødvendige cookies bruges ikke til at bestemme din identitet. Vi har brug for cookies til følgende applikationer:

  1. Indkøbskurv, betalingstjenester og muligvis (gen-) download

  2. Accept af sprogindstillinger eller lignende

  3. Husker søgeudtryk eller lignende

Brugerdataene indsamlet af teknisk nødvendige cookies bruges ikke til at oprette brugerprofiler. Behandlingen af ​​personoplysninger er i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, lit. f GDPR nødvendigt for at beskytte vores legitime interesser. Cookies gemmes på brugerens computer og overføres til vores hjemmeside derfra. Som bruger har du derfor fuld kontrol over brugen af ​​cookies, og disse cookies slettes, når du lukker browseren. Ved at ændre indstillingerne i din internetbrowser kan du deaktivere eller begrænse transmission af cookies. Cookies, der allerede er gemt, kan slettes når som helst. Dette kan også gøres automatisk. Hvis cookies deaktiveres, er det muligt, at ikke alle funktionerne på hjemmesiden kan bruges. 

 

IV. Kontakt

 

Når du kontakter os (f.eks. Via kontaktformular, e-mail, telefon eller via sociale medier), er informationen fra brugeren til behandling af kontaktforespørgslen og dens behandling acc. Art. 6 para. 1 lit. b) DSGVO behandlet. Oplysningerne fra brugerne kan gemmes i et Customer Relationship Management System ("CRM System") eller en tilsvarende anmodningsorganisation.


Vi sletter henvendelserne, hvis de ikke længere er påkrævet. Vi gennemgår nødvendigheden hvert år; De lovbestemte arkiveringsforpligtelser gælder også.

 

 

V. Webanalyse med Google Analytics

 

Vi bruger (dvs. interesse i analysen, optimering og omkostningseffektiv drift af vores reserver i henhold til art. 6 para. 1 element f. DSGVO) baseret på vores legitime interesser Google Analytics, en tjeneste for webanalyse leveret af Google, LLC ( "Google") en. Google bruger cookies. De oplysninger, der genereres af den cookie, om brugen af ​​reserverne af brugeren er normalt sendes til en Google-server i USA og gemmes der.


Google er certificeret under Privacy Shield Agreement, som giver garanti for at overholde EU's databeskyttelseslovgivning (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

Google vil bruge disse oplysninger på vores vegne, at evaluere brugen af ​​vores reserver af brugerne, at kompilere rapporter om aktiviteterne inden for dette online tilbud, og at give andre, i forbindelse med brugen af ​​denne hjemmeside og internet-tjenester til os. I dette tilfælde kan brugerens pseudonymbrugsprofiler oprettes fra de behandlede data.


Vi bruger kun Google Analytics med aktiveret IP-anonymisering. Dette betyder, at brugerens IP-adresse vil blive forkortet af Google inden for EU's medlemsstater eller i andre kontraherende stater i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i usædvanlige tilfælde vil den fulde IP-adresse blive sendt til en Google-server i USA og forkortet der.


IP-adressen, der indsendes af brugerens browser, slås ikke sammen med andre data fra Google. Brugere kan forhindre lagring af cookies ved at indstille deres browsersoftware i overensstemmelse hermed; Brugere kan også forhindre Google's indsamling af de data, der genereres af cookien og relateret til deres brug af onlinetilbudet og behandlingen af ​​sådanne data af Google ved at downloade og installere browser-plugin'et, der er tilgængeligt under følgende link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.


Yderligere oplysninger om Googles dataforbrug, indstillinger og indvendinger findes på Googles websted: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/partners ("Google bruger dine data, når du bruger vores partners websteder eller apps"), http://www.google.com/policies/technologies/ads ("Brug af data til reklameformål"), http://www.google.de/settings/ads ("Administrer oplysninger, som Google bruger til at vise dig reklamer").

Demografi i Google Analytics

Denne hjemmeside bruger demografiske funktioner i Google Analytics. Som et resultat heraf kan der udarbejdes rapporter, der indeholder udsagn om besøgendes alder, køn og interesser. Disse data stammer fra interessebaseret annoncering fra Google og tredjeparts besøgsdata. Disse data kan ikke tildeles en bestemt person. Du kan til enhver tid deaktivere denne funktion via annonceindstillingerne i din Google-konto eller generelt forbyde indsamlingen af ​​dine data af Google Analytics som beskrevet i afsnittet "Modstand mod dataindsamling".

Google Analytics Remarketing

Vores websites udnytter funktionerne i Google Analytics Remarketing kombineret med cross-device-mulighederne i Google AdWords og DoubleClick. Udbyderen er Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Denne funktion gør det muligt for Google Analytics-remarketingannoncegrupperne at være knyttet til funktionerne på tværs af Google AdWords og Google DoubleClick. På denne måde, interesse-baserede, personlig reklamebudskaber, der er blevet afhængig af Deres tidligere anvendelse og browsing aktivitet på en enhed (f.eks mobiltelefon) er tilpasset til at du kan også blive vist på en anden af ​​dine enheder (f.eks tablet eller PC).

Når du har givet dit samtykke, associerer Google din web- og appbrowsningshistorik med din Google-konto til dette formål. På den måde kan de samme personlige reklamemeddelelser vises på enhver enhed, du logger ind på med din Google-konto.

For at understøtte denne funktion indsamler Google Analytics Google-godkendte id'er af brugere, der midlertidigt er knyttet til vores Google Analytics-data, for at definere og oprette målgrupper til annonceannoncering på tværs af enheder.

Du kan permanent fravælge remarketing / målretning på tværs af enheder ved at deaktivere personlig annoncering på din Google-konto. følg dette link: https://www.google.com/settings/ads/onweb/.

Sammenfatningen af ​​de indsamlede data i din Google-konto er udelukkende baseret på dit samtykke, kan du indsende eller tilbagekaldes på Google (art. 6 para. 1 brev en DSGVO). Når dataindsamling operationer, der ikke flettes ind på din Google-konto (f.eks fordi du har en Google-konto eller har modsat sig fusionen) er baseret på påvisning af datatypen. 6 para. 1 lit. f DSGVO. Den legitime interesse skyldes det faktum, at webstedsoperatøren har en interesse i den anonyme analyse af webstedets besøgende til reklameformål.

For mere information og privatlivspolitik, se Googles privatlivspolitik på: https://www.google.com/policies/technologies/ads/.

 

 

VI. Online tilstedeværelse i sociale medier og brug af Facebook Connect eller Facebook Custom Audiences

 

Brug af Facebook Connect

 

På baggrund af vores legitime interesser (dvs. interesse i analyse, optimering og økonomisk drift af vores onlinetilbud i henhold til artikel 6, stk. 1, lit. f. GDPR), bruger vi Facebook Connect-tjenesten på det sociale netværk facebook.com, som drives af Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland ("Facebook"). Med Connect kan Facebook-brugere gøre deres kontooplysninger og venner tilgængelige for andre websteder eller desktop-applikationer. De indstillinger, der er foretaget på Facebook for at beskytte dit eget privatliv, bevares også på andre sider.


Facebook er certificeret under Privacy Shield Agreement, som giver garanti for at overholde EU's databeskyttelseslovgivning (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active).

Når en bruger påberåber sig en funktion af dette onlineudbud, der indeholder et sådant plugin, etablerer deres enhed en direkte forbindelse til Facebook-serverne. Indholdet af plugin'en overføres af Facebook direkte til brugerens enhed og indarbejdes af ham i online tilbuddet. I processen kan brugerprofiler oprettes fra de behandlede data. Vi har derfor ingen indflydelse på mængden af ​​data, som Facebook indsamler ved hjælp af dette plugin og informerer derfor brugerne efter vor viden.


Ved at integrere plugins modtager Facebook de oplysninger, som en bruger har fået adgang til den tilsvarende side af online-tilbuddet. Hvis brugeren er logget ind på Facebook, kan Facebook tildele besøget til sin Facebook-konto. Hvis brugere interagerer med plugins, f.eks. Tryk på knappen Like eller send en kommentar, sendes oplysningerne fra din enhed direkte til Facebook og gemmes der. Hvis en bruger ikke er medlem af Facebook, er der stadig mulighed for, at Facebook vil finde ud af og gemme deres IP-adresse. Ifølge Facebook gemmes kun en anonym IP-adresse i Tyskland.

Formålet med og omfanget af dataindsamlingen og videre behandling og brug af dataene via Facebook samt de relaterede rettigheder og indstillinger for beskyttelse af privatlivets fred for brugerne findes i Facebooks fortrolighedspolitik: https://www.facebook.com/about/privacy/.

Hvis en bruger er et Facebook-medlem og ikke vil have Facebook til at indsamle data om ham via dette online-tilbud og knytte det til hans medlemsoplysninger gemt på Facebook, skal han logge ud af Facebook og slette sine cookies, inden han bruger vores online tilbud. Andre indstillinger og uoverensstemmelser vedrørende brugen af ​​data til salgsfremmende formål er mulige inden for Facebook profilindstillingerne: https://www.facebook.com/settings?tab=ads  eller via den amerikanske side http://www.aboutads.info/choices/  eller EU-siden http://www.youronlinechoices.com/, Indstillingerne er platformuafhængige, dvs. de er vedtaget til alle enheder, f.eks. Stationære computere eller mobile enheder.

 

Brug af Facebook-pixel til Facebook Custom Audiences


Med Facebook-pixelens hjælp er det på den ene side muligt for Facebook at bestemme de besøgende til vores online tilbud som målgruppe for visning af reklamer (såkaldte Facebook-annoncer). Derfor bruger vi Facebook Pixel til at vise Facebook-annoncer, vi er kun sendt til de Facebook-brugere, der har vist interesse for vores online-tilbud, eller som har visse funktioner (fx interesser i bestemte emner eller produkter, som de har besøgt) Websider bestemt), som vi sender til Facebook (såkaldte "Custom Audiences"). Med hjælp fra Facebook-pixel ønsker vi også at sikre, at vores Facebook-annoncer er i overensstemmelse med brugerens potentielle interesse og ikke er irriterende. Ved hjælp af Facebook-pixel kan vi også forstå effektiviteten af ​​Facebook-annoncerne til statistiske og markedsundersøgelser, hvor vi ser om brugerne blev omdirigeret til vores hjemmeside efter at have klikket på en Facebook-annonce (såkaldt "konvertering").


Databehandling af Facebook er en del af Facebooks databrugspolitik. I overensstemmelse hermed er generelle noter om præsentationen af ​​Facebook-annoncer i databrugspolitikken for Facebook: https://www.facebook.com/policy.php, Specielle oplysninger og detaljer om Facebook pixel og hvordan det virker kan findes i Hjælp sektionen på Facebook: https://www.facebook.com/business/help/651294705016616.


Du kan muligvis gøre indsigelse mod opfangelsen af ​​Facebook Pixel og brug af dine data til at vise Facebook-annoncer. Hvis du vil indstille hvilke typer annoncer, du ser inden for Facebook, kan du gå til siden, der er oprettet af Facebook, og følg instruktionerne i brugsbaserede annonceindstillinger:

https://www.facebook.com/settings?tab=ads, Indstillingerne er platformuafhængige, dvs. de er vedtaget til alle enheder, f.eks. Stationære computere eller mobile enheder.


Du kan også fravælge brugen af ​​cookies til fjernmåling og salgsfremmende formål via deaktiveringssiden for Network Advertising Initiative (http://optout.networkadvertising.org/) og også det amerikanske websted (http://www.aboutads.info/choices) eller det europæiske websted (http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices/

 

Online tilstedeværelse i sociale medier

 

Vi opretholder online tilstedeværelse inden for sociale netværk og platforme for at kommunikere med kunder, udsigter og brugere, der er aktive der, og informere dem om vores tjenester. 

 

Facebook

Vi har følgelig Facebook-firmaet, der drives af Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA, eller hvis du er baseret i EU, Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland ("Facebook"), sætte et link. Når du kalder på de respektive netværk og platforme, gælder vilkårene og retningslinjerne for databehandling af Facebook (se ovenfor). Medmindre andet er angivet i vores databeskyttelseserklæring, behandler vi brugerens data, så længe de kommunikerer med os inden for de sociale netværk og platforme, f.eks. Skriver artikler om vores online tilstedeværelse eller sender os beskeder.

 

tumblr

Funktioner og indhold i Tumblr-tjenesten er integreret i vores onlinetilbud, der tilbydes af Tumblr Inc., 770 Broadway, New York, NY 10003, USA. Dette kan f.eks. Omfatte indhold såsom billeder, videoer eller tekster og knapper, som brugerne kan udtrykke deres gunst med hensyn til indholdet, abonnere på forfatterne af indholdet eller vores bidrag. Hvis brugerne er medlemmer af Tumblr-platformen, kan Tumblr tildele ovenstående indhold og funktioner til brugernes profiler der. Du kan finde Tumblrs privatlivspolitik på: www.tumblr.com/privacy.

 

 

Instagram

Funktioner og indhold af Instagram-tjenesten er integreret i vores onlinetilbud, der tilbydes af Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA. Dette kan f.eks. Omfatte indhold såsom billeder, videoer eller tekster og knapper, som brugerne kan udtrykke deres smag for indholdet med, abonnere på forfatterne af indholdet eller vores bidrag. Hvis brugerne er medlemmer af Instagram-platformen, kan Instagram tildele ovennævnte indhold og funktioner til brugernes profiler der. Instagram-fortrolighedspolitik: http://instagram.com/about/legal/privacy/

 

Pinterest

Funktioner og indhold af Pinterest-tjenesten, der tilbydes af Pinterest Inc., 635 High Street, Palo Alto, CA, 94301, USA, er integreret i vores online tilbud. Dette kan f.eks. Omfatte indhold såsom billeder, videoer eller tekster og knapper, som brugerne kan udtrykke deres smag for indholdet med, abonnere på forfatterne af indholdet eller vores bidrag. Hvis brugerne er medlemmer af Pinterest-platformen, kan Pinterest tildele ovennævnte indhold og funktioner til brugernes profiler der. Pinterest fortrolighedspolitik: 

https://about.pinterest.com/de/privacy-policy

 

 

VII. Den registreredes rettigheder

Hvis dine personoplysninger behandles, er du registreret i henhold til GDPR, og du har følgende rettigheder over for den ansvarlige person:

  1. Ret til information

Du kan anmode om en bekræftelse fra den ansvarlige person for, om personlige oplysninger, der vedrører dig, behandles af os. 

Hvis en sådan behandling har fundet sted, kan du anmode om følgende oplysninger fra den ansvarlige person:

(1) til hvilke formål personoplysningerne behandles

(2) de kategorier af personoplysninger, der behandles

(3) modtagerne eller kategorierne af modtagere, hvortil de personlige data vedrørende dig er blevet videregivet eller stadig videregives;

(4) den planlagte varighed af lagring af dine personlige data eller, hvis specifikke oplysninger ikke er tilgængelige, kriterier til bestemmelse af lagringens varighed

(5) eksistensen af ​​en ret til at rette eller slette dine personlige data, en ret til at begrænse behandlingen af ​​den ansvarlige person eller en ret til at gøre indsigelse mod denne behandling; 

(6) retten til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed

(7) alle tilgængelige oplysninger om oprindelsen af ​​dataene, hvis personoplysningerne ikke indsamles fra den registrerede

(8) Du har ret til at anmode om oplysninger om, hvorvidt de personoplysninger, der vedrører dig, overføres til et tredjeland eller til en international organisation. I denne sammenhæng kan du anmode om at blive informeret om de relevante garantier i overensstemmelse med. Artikel 46 GDPR, der skal informeres i forbindelse med overførslen.

 2. Ret til berigtigelse 

Du har ret til berigtigelse og / eller færdiggørelse over for den ansvarlige, hvis de behandlede personoplysninger, der vedrører dig, er forkerte eller ufuldstændige. Den ansvarlige skal foretage rettelsen med det samme.

3. Ret til begrænsning af behandlingen

Du kan anmode om begrænsning af behandlingen af ​​dine personoplysninger på følgende betingelser:

(1) hvis du bestrider nøjagtigheden af ​​de personoplysninger, der vedrører dig i en periode, der gør det muligt for den ansvarlige at verificere nøjagtigheden af ​​de personlige data;

(2) behandlingen er ulovlig, og du nægter at slette de personlige data og i stedet anmoder om, at brugen af ​​de personlige data begrænses;

(3) den ansvarlige person ikke længere har brug for personoplysningerne med henblik på behandling, men du har brug for dem til at hævde, udøve eller forsvare juridiske krav, eller

(4) hvis du har indgivet en indsigelse mod behandlingen i overensstemmelse med artikel 21, stk. 1, i GDPR, og det endnu ikke er fastslået, om den ansvarlige persons legitime grunde opvejer dine grunde.

Hvis behandlingen af ​​dine personlige data er begrænset, må disse data - bortset fra opbevaring - kun bruges med dit samtykke eller til at hævde, udøve eller forsvare juridiske krav eller til at beskytte en anden fysisk eller juridisk persons rettigheder eller af grunde af vigtig offentlig interesse behandlet af Unionen eller en medlemsstat.

Hvis behandlingsbegrænsningen er begrænset i henhold til ovenstående betingelser, vil du blive informeret af den ansvarlige person, inden begrænsningen ophæves.

4. Ret til annullering

  1. Sletningsforpligtelse

Du kan anmode den ansvarlige om straks at slette de personoplysninger, der vedrører dig, og den ansvarlige er forpligtet til at slette disse oplysninger med det samme, hvis en af ​​følgende årsager gælder:

(1) De personoplysninger, der vedrører dig, er ikke længere nødvendige til det formål, hvortil de blev indsamlet eller på anden måde behandlet.

(2) Du tilbagekalder dit samtykke, som behandlingen var baseret på i overensstemmelse med. Art. 6 stk. 1 lit. a eller art. 9 stk. 2 lit. en GDPR, og der er intet andet juridisk grundlag for behandlingen. 

(3) I henhold til 21 stk. 1 GDPR indsigelse mod behandlingen, og der er ingen tvingende legitime grunde til behandlingen, eller du modsætter dig i henhold til Artikel 21, stk. 2, GDPR indsigelse mod behandlingen. 

(4) De personoplysninger, der vedrører dig, er blevet behandlet ulovligt. 

(5) Sletning af dine personlige data er nødvendig for at opfylde en juridisk forpligtelse i henhold til EU-retten eller lovgivningen i de medlemslande, som den ansvarlige er underlagt. 

(6) De personoplysninger, der vedrører dig, blev indsamlet i forhold til de informationssamfundstjenester, der tilbydes i henhold til artikel 8, stk. 1, i GDPR.

  1. Oplysninger til Dritte

Hvis den ansvarlige person har offentliggjort personoplysningerne om dig og er iht. I henhold til artikel 17, stk. 1 i GDPR, skal han træffe passende foranstaltninger, herunder tekniske foranstaltninger under hensyntagen til den tilgængelige teknologi og implementeringsomkostningerne, for at informere de ansvarlige for databehandling, der behandler de personoplysninger, at du er den registrerede. Personen har anmodet om, at du sletter alle links til disse personlige data eller kopier eller replikationer af disse personlige data. 

  1. undtagelser

Retten til sletning findes ikke, hvis behandlingen er nødvendig

(1) at udøve retten til ytringsfrihed og information

(2) At opfylde en juridisk forpligtelse, der kræver behandling i henhold til lovgivningen i Unionen eller de medlemsstater, som den ansvarlige er underlagt, eller at udføre en opgave, der er i offentlighedens interesse eller i udøvelsen af ​​officiel myndighed, der overføres til den ansvarlige har været;

(3) af hensyn til offentlig interesse inden for folkesundhedsområdet i overensstemmelse med artikel 9, stk. 2, lit. h og i samt artikel 9, stk. 3 i GDPR;

(4) til etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske krav.

5. Ret til at blive informeret

Hvis du har hævdet retten til korrektion, sletning eller begrænsning af behandlingen over for den ansvarlige person, er den ansvarlige forpligtet til at informere alle modtagere, som de personlige oplysninger om dig er blevet videregivet til, om denne rettelse eller sletning af dataene eller begrænsning af behandlingen, medmindre dette viser sig at være umuligt eller involverer en uforholdsmæssig stor indsats.

Du har ret til at blive informeret om disse modtagere af den ansvarlige person.

6. Ret til dataportabilitet

Du har ret til at modtage de personlige oplysninger om dig, som du har givet til den ansvarlige, i et struktureret, fælles og maskinlæsbart format. Du har også ret til at overføre disse data til en anden ansvarlig person uden hindring fra den ansvarlige person, til hvem de personlige oplysninger blev leveret, forudsat at

(1) behandlingen er baseret på samtykke i overensstemmelse med. Art. 6 stk. 1 lit. en GDPR eller art. 9 stk. 2 lit. en GDPR eller på en kontrakt i henhold til. Art. 6 stk. 1 lit. b GDPR er baseret og

(2) behandlingen udføres ved hjælp af automatiserede procedurer.

Ved udøvelsen af ​​denne ret har du også ret til at få dine personlige oplysninger sendt direkte fra en ansvarlig person til en anden, for så vidt det er teknisk muligt. Dette må ikke forringe andre menneskers friheder og rettigheder.

Retten til dataportabilitet gælder ikke for behandling af personoplysninger, der er nødvendige for udførelsen af ​​en opgave, der er i offentlighedens interesse eller finder sted under udøvelse af officiel myndighed, der er overført til den ansvarlige.

7. Ret til indsigelse

Du har ret til af grunde, der opstår fra din særlige situation, til enhver tid at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personoplysninger, der er baseret på artikel 6, stk. 1, lit. e eller f DSGVO finder sted for at gøre indsigelse dette gælder også for profilering baseret på disse bestemmelser. 

Den ansvarlige person behandler ikke længere de personoplysninger, der vedrører dig, medmindre han kan bevise tvingende legitime grunde til behandlingen, der opvejer dine interesser, rettigheder og friheder, eller behandlingen tjener til at hævde, udøve eller forsvare juridiske krav.

Hvis de personoplysninger, der vedrører dig, behandles for at drive direct mail, har du ret til når som helst at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​de personoplysninger, der vedrører dig med henblik på sådan reklame; dette gælder også for profilering, for så vidt som det er forbundet med sådan direkte reklame.

Hvis du modsætter dig behandling til direkte markedsføringsformål, behandles de personoplysninger, der vedrører dig, ikke længere til disse formål.

I forbindelse med brugen af ​​informationssamfundstjenester - uanset direktiv 2002/58 / EF - har du mulighed for at udøve din ret til indsigelse ved hjælp af automatiserede procedurer, der anvender tekniske specifikationer. Du kan sende en e-mail til vores databeskyttelsesansvarlige.

8. Ret til at tilbagekalde erklæringen om samtykke i henhold til databeskyttelsesloven

Du har ret til når som helst at trække din erklæring om samtykke tilbage i henhold til databeskyttelsesloven. Tilbagekaldelse af dit samtykke påvirker ikke lovligheden af ​​den behandling, der udføres på baggrund af dit samtykke indtil tilbagekaldelsesstedet.

9. Automatiseret afgørelse i individuelle sager inklusive profilering

Du har ret til ikke at være underlagt en beslutning, der udelukkende er baseret på automatiseret behandling - inklusive profilering - som har juridiske virkninger for dig eller som i væsentlig grad påvirker dig på en lignende måde. Dette gælder ikke, hvis beslutningen 

(1) er nødvendig for indgåelse eller udførelse af en kontrakt mellem dig og den ansvarlige person,

(2) er tilladt på baggrund af EU-lovgivning eller medlemsstats lovgivning, som den ansvarlige er underlagt, og denne lovgivning indeholder passende foranstaltninger til at beskytte dine rettigheder og friheder og dine legitime interesser,

(3) finder sted med dit udtrykkelige samtykke.

Disse beslutninger er dog muligvis ikke baseret på særlige kategorier af personoplysninger i henhold til artikel 9, stk. 1, i GDPR, medmindre artikel 9, stk. 2, lit. a eller g GDPR finder anvendelse, og der er truffet passende foranstaltninger for at beskytte dine rettigheder og friheder og dine legitime interesser.

Med hensyn til de tilfælde, der er nævnt i (1) og (3), skal den ansvarlige person træffe passende foranstaltninger for at beskytte rettighederne og frihederne såvel som dine legitime interesser, herunder i det mindste retten til at få en persons indgriben fra den ansvarlige persons side til at udtrykke deres eget synspunkt og hørt om at bestride beslutningen.

10. Ret til at klage til en tilsynsmyndighed

Uden at det berører ethvert andet administrativt eller retligt middel, har du ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed, især i den medlemsstat, hvor du bor, dit arbejdssted eller stedet for den påståede overtrædelse, hvis du er af den opfattelse, at behandlingen af ​​dine personoplysninger er imod overtræder GDPR. 

Tilsynsmyndigheden, som klagen blev sendt til, informerer klageren om status og resultaterne af klagen, herunder muligheden for et retsmiddel i henhold til artikel 78 i GDPR.